Impresszum

Tulajdonos és kiadó

S IMMO APM Hungary Kft.

Bejegyzett székhely

1051 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 12.

Rendelkezésre állás

Telefon: (+36 1) 429 50-50

Fax: (+36 1) 429 50-55

office@simmoag.hu

Ügyvezető igazgatók

Barabás Géza (ügyvezető igazgató, vezető – általános cégképviselet)

Wachernig Friedrich (ügyvezető igazgató, vezető – általános cégképviselet)

Pászti Odett (ügyvezető igazgató, vezető – általános cégképviselet)

Himmler Bernd (ügyvezető igazgató, vezető – általános cégképviselet)

Weißensteiner Werner (ügyvezető igazgató, vezető – általános cégképviselet)

Cégjegyzékszám: 01-09-719491 (Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság)

Héa-szám: HU13116552

DVR-szám: 13116552-6820-113-01

A vállalat célja

Beszerzés, fejlesztés, építőipar, ingatlanok bérbeadása és hasznosítása; erőforrások, vagyontárgyak, létesítmények és projektek kezelése, ingatlanügynökségi tevékenység.

Kapcsolatfelvétel a felelős személlyel és a vállalattal

E-mail az S IMMO APM Hungary Kft. részére

A felelősség korlátozása – fontos jogi tudnivalók

Az S IMMO APM Hungary Kft. nagy odafigyeléssel gyűjtötte össze az ezen a webhelyen közölt információkat. Ugyanakkor az S IMMO APM Hungary Kft. semmilyen felelősséget, jótállást vagy garanciát nem vállal a webhelyen megjelenő adatok és információk helyes, teljes, pontos és naprakész voltával kapcsolatban. A hibák elfogadottak. Az S IMMO APM Hungary Kft. semmilyen felelősséget nem vállal az olyan károkért, amelyek közvetlen vagy közvetett módon az ezen a webhelyen közzétett információkhoz kapcsolódnak.

Módosítások

Az S IMMO APM Hungary Kft. fenntartja a jogot arra, hogy az itt közzétett információkon értesítés nélkül módosításokat vagy változtatásokat végezzen. Az S IMMO APM Hungary Kft. nem vállal jótállást vagy garanciát arra, hogy a webhely vagy annak tartalma megszakítás nélkül elérhető lesz, vagy hogy egyáltalán elérhető lesz-e.

Szerzői jog

A webhelyen közzétett összes tartalom szerzői jog által védett. A szövegek, képek és ábrák, valamint a dallamok, videók és animációk szerzői jog és egyéb tulajdonjogok által védettek. A tartalmat tilos kereskedelmi célokból lemásolni, terjeszteni, módosítani és külső felek számára elérhetővé tenni.

Hivatkozások

Az S IMMO APM Hungary Kft. nem ellenőrzi tartalom és törvényesség szempontjából az egyéb olyan webhelyeket, amelyekhez közvetlen hozzáférést (hivatkozásokat) biztosít az S IMMO APM Hungary Kft. webhelyein. Az S IMMO APM Hungary Kft. semmilyen felelősséget és kötelezettséget nem vállal az ilyen webhelyek tartalmáért. Az S IMMO APM Hungary Kft.-nek nincs befolyása ezen webhelyek tartalmára, és kifejezetten elhatárolja magát az azokon közzétett, törvénytelen tartalmaktól.

Nyelvek

Az S IMMO APM Hungary Kft.-vel magyar és angol nyelven folytathat kommunikációt.