Zöld épület minősítést kapott a Váci úti Blue Cube irodaépület

június 8, 2022

Az S IMMO Magyarország Blue Cube irodaháza a BREEAM In-Use kategóriájában szerzett Very Good zöld minősítő tanusítványt, Building Management kategóriában pedig Excellent minősítéssel bír.

Blue Cube - S IMMO

Az akadálymentesített épület összesen 9 469 m²-en kínál természetes fényben bővelkedő, nyitható ablakokkal és külső, valamint belső árnyékolókkal ellátott irodatereket. Mélygarázsában raktárak, 185 parkolóhely és biciklitároló áll a bérlők rendelkezésére, biztonságáról pedig zárt láncú kamerás megfigyelőrendszer és biztonsági őrrel védett bejárat gondoskodik. A műszaki felszereltség részét képezi a teherlift, a szünetmentes tápegység, a dízelgenerátor, valamint a négycsöves fan-coil rendszer.

A BREEAM hazánk legnépszerűbb fenntartható (zöld) épület minősítési rendszere, amelyet az az angol BRE (Building Research Establishment) dolgozott ki és 2008 óta tette elérhetővé a nemzetközi piacokon. A minősítésti rendszer 9 kategóriába csoportosítva fogalmazza meg azokat a szempontokat, amelyeket keresztül az épületek fenntarthatósági teljesítményét méri.

Finta József rajzaival újulnak meg a City Center belső terei

Legjövedelmezőbb évét zárta az S IMMO AG

Teljes mértékben ESG-kompatibilis irodaportfóliót építene az S IMMO Magyarország